PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حجازي: ما بايد گل مي‌زديم، نه سپاهان

sara_67
10-08-2007, 07:15 PM
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در بازي با سپاهان نيمه‌ي اول دست آنها بود، ولي در نيمه‌ي دوم ما كاملا سوار ميدان بوديم و بعد از گل اولمان مي‌توانستيم به گل دوم و پيروزي بخش برسيم اما، اشتباه، داوري باعث شد كه اين سپاهاني‌ها باشند كه به گل پيروزي بخش برسند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ناصر حجازي پس از شكست 2 بر 1 تيم‌اش برابر سپاهان ادامه داد: من به «ساكت» تبريك مي‌گويم كه چنين فرهنگي را در ورزشگاه‌هايشان حاكم كرده‌اند. فرهنگي كه من اسمش را فحاشي مي‌گذارم. آنها مدام در طول بازي از طريق بلندگو به من توهين مي‌كردند.

سرمربي آبي‌هاي تهران در ادامه با انتقاد از جوي كه تماشاگران اصفهاني به راه انداخته بودند، گفت: اميدوارم مديران عاملي كه بلد هستند كه جلوي دوربين خيلي زيبا سخنوري كنند در عمل چنين رفتاري داشته باشند و حرف وعملشان يكي باشد، نه اين كه فقط ظاهرسازي كنند.

ناصر حجازي در مورد اين بازي گفت: ما سپاهان را خوب آناليز كرده بوديم و مي‌دانستيم كه از تاكتيك ضد حمله و پاس‌هاي در عمق نويدكيا استفاده مي‌كنند اما، مشكل اينجا بود كه ما پنج يار اصلي خودمان را در اين بازي در اختيار نداشتيم و هر تيمي كه در شرايط ما بود، نمي‌توانست بازي بهتري به نمايش بگذارد. ضمن اين كه معتقدم اين باخت حق ما نبود و حداقل بايد با تساوي از ميدان خارج مي‌شديم.

سرمربي استقلال در مورد داوري هم گفت: اين قضاوت‌هايي كه آنها مي‌كنند، موجب مي‌شود استرس و هيجان بازي‌ها براي بازيكنان بيشتر شود و اين به هيچ وجه جالب نيست. همه ديدند كه داور در اين ديدار چه بر سر ما آورد و چه زيبا سرنوشت بازي را تغيير داد.

وي درمورد بازي با پرسپوليس هم گفت: در مقابل اين تيم همين بازي مقابل سپاهان را به نمايش مي‌گذاريم اما، خوشحالم كه داور خارجي اين بازي، كاري به رنگ‌ها ندارد و به رنگ آبي و زرد اهميتي نمي‌دهد.