PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خودسوزي جانباز 20 درصدي جلوي بنياد جانبازان

Khatereh
03-08-2009, 10:03 AM
خودسوزي جانباز 20 درصدي جلوي بنياد جانبازان

گزارش‌هاي دريافتي از خودسوزي جانباز 20 درصدي مازندراني در برابر كميسيون پزشكي سازمان رسيدگي به امور جانبازان خبر داده‌اند

از علت اين حادثه كه در روز چهارشنبه، چهاردهم اسفند ماه رخ داده، هنوز خبر رسمي انتشار نيافته و تلاش‌هاي خبرنگار «تابناك» نيز براي دريافت اطلاعات از جزئيات اين خبر با روابط عمومي و مسئولان بنياد جانبازان، نتيجه‌اي در بر نداشته است.

بنا بر اين گزارش، منابع خبري نام جانباز مازندراني را «عليرضا ـ ق» اعلام كرده و توضيح داده‌اند كه متأسفانه تلاش يكي از كارمندان دلسوز و شجاع بنياد به نام «مصطفي ـ ي» كه براي مهار خودسوزي جانباز اقدام كرده بود، بي‌نتيجه ماند و علاوه بر سوختگي‌هاي عميق جانباز يادشده، كارمند بنياد نيز از ناحيه دست راست و صورت دچار سوختگي شده است.

هر چند بازتاب اين گونه اخبار ناخوشايند، همواره تأثير نامطلوبي بر روحيه مردم عزيز دارد، اميدواريم مسئولان مربوطه و كارشناسان اجتماعي با اقدامات بموقع و پاسخگويي‌هاي متعهدانه، از بروز چنين حوادثي تا اندازه‌ زيادي پيشگيري كنند.

گفتني است، متأسفانه پس از وقوع خودسوزي‌هاي پيشين، هنوز هيچ اطلاع‌رساني مناسبي از عواملي كه منجر به اين پديده ناهنجار اجتماعي شده، از سوي مسئولان به مردم صورت نگرفته است

Negah
03-08-2009, 07:35 PM
واقعا مايه تاسف است کسى نيمى يا بيشتر از سلامتى خود را براى سالم بودن من,شما,و آنها,,,,,,ا
ز دست داده براى بقاى ته مانده زندگى از دست رفته ويا بعبارتى زندگى باخته خود با خوسوزى که نهايت درد درون است خود را به حکومت اعلام کند که منهم هستم ومن معلول براى بقاى شما معلول شدم !!!!