PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بشنو از حال و هوای دل پر رمز و راز من

مهدی
11-13-2007, 03:01 AM
سلام به همه دوستان
از حال و هوای دلتون و غم و غصه های دلتون بگین ...
برای اونی که دوستش دارین حرف بزنید ...
و ......................................

مهدی
11-13-2007, 03:05 AM
کاش اون روز برسه ...دستاتو احساس کنم ... بودنتو باور کنم ...رفتنتو فراموش کنم ... دیگه خسته شدم از این انتظار مبهم .... پس کی میایی ؟ کی ؟ کی ؟ کی ؟ تا کی با رویاهات زندگی کنم ... تا کی به یه نیم نگاه قناعت کنم ... بیا که تنهاترینم در بی نهایت ............

mahdiah
11-13-2007, 02:48 PM
خیلی حالم بد وحس می کنم خیلی بی معرفتی من به چه شوروهیجانی بودنت ورسیدن به تورو استقبال می کنم وتو با چه بهانه های کودکانی همه چیزوبه هم می زنی برای چه برات اینهمه از خودت گذشتگی کنم توکه عزیزترانی داری نمی دونم چرا اینهمه دوست دارم درعینی که تو بی معرفتی ازاینکه بهت کم محلی کردم ناراحتم ولی هرچه فکر می کنم می بینم حقته تو نمی دونی ونمی خوای بدونی چجوری باید با هام رفتار کنی دیشب منو رنجوندی وامروز صبح من تمام مشکلات رو تحمل می کنم برای بودن با تو ولی تو .......... حالم خیلی بده نمی دونم باید چی کار کنم می خواستم بودی می گفتم وبا هم بحث می کردیم تاشاید اروم می شودم

مهدی
11-14-2007, 02:26 AM
کاش به جای اون نگاه پر از معنا باهام حرف می زدی .... کاش به جای نشون دادن من به دوستات خودتو بهم نشون میدادی .....

Sheyda Vahedi
12-15-2007, 11:15 AM
بی تو امشب باز يک گوشه نشستم در خيالم آمدم پيش تو و گفتم که خستم از همه چيز و همه کس به تو گفتم های های گريه کردم زار زار ناله کردم گفتم اينجا غصه دارم هيچکس را هم ندارم از همه چيز و همه کس من گسستم با همين دستهای بستم مثل اينکه کودک هستم از تو پرسيدم تو ميدانی که هستم؟ تو به من خنديدی و گفتی که باز هم در اين دنيای زيبا چشم بر خوبيها بستم

Sheyda Vahedi
12-15-2007, 11:20 AM
نشد برم ، نشد نره ، نشد بخواد ، نشد بیاد
نشد ولی شاید بشه ، واسم دعا کنین زیاد...

Sheyda Vahedi
01-12-2008, 07:23 PM
تقدیم به تو تا همیشه : :((

برو نمی خوام ببینی خونه من خالی شده
همدم من به جای تو ریگای پو شالی شده
اون که می گفت می مرد واست دیدی راس راسی مرد
رفت و همه خاطرشم به خاطرت برداشت و برد
بهش بگین نشست به پات بهش بگین نیومدی
بگین هنوز دوست داره با اینکه قیدشو زدی

........... دوستت دارم .............

PARISAN
01-12-2008, 09:52 PM
اي كاش ميشد منم مثه وحيد عاشق ميبودم از اين كه دلش و شكستم حالم بده خدايا پس كجايي نميدونم چه كار كنم هر وقت التماس هاش يادم مياد از خودم فرار ميكنم تقصيره تويه بابا از بچگي تو گوشم خوندي كه همه دروغ ميگن همه ي پسرا نامردن حالا ديگه اگه خودمم بخوام نميتونم باور هاي ديكته شدم و تغيير بدم از چي ميترسيدي بابا از اين كه منو ازت بگيرن يا از تنهاييت اي كاش منم مثه اون دختر زشت بودم اين جوري كمتر كسي تو زندگيم پيدا ميشد و منم كمتر دل ميشكستم من و ببخش كاش نفرينم كني مثه بقيه اينجوري عذاب وجدانم كمتر بود من به خاطر خودت گفتم برو نميخواستم تا اخر اسير كسي باشي كه هيچ حسي تو دلش نيست اميدوارم خوشبخت زندگي كني خداحافظ كه ديگر بر نميگردم ... اه.. سهم من اينست سهم من اينست سهم من اسمانيست كه اويختن پرده اي ان را از من ميگيرد ....

bahary
01-12-2008, 10:04 PM
پیداست هنوز شقایق نشدی ...

زندانی زندان دقایق نشدی ...

وقتی که مرا از دل خود می رانی ...

یعنی که تو هیچ وقت عاشق نشدی ...

زرد است که لبریز حقایق شده است ...

تلخ است که با درد موافق شده است ...

شاعر نشدی وگر نه می فهمیدی ...

پاییز بهاریست که عاشق شده است

PARISAN
01-12-2008, 10:27 PM
بهار جون ميشه بريم تو تايپك دوس يابي؟

PARISAN
01-13-2008, 01:43 AM
من پشيمان نيستم من پشيمان نيستم من به اين تسليم مي انديشم اين تسليم درد الود من صليب سرنوشتم را بر فراز تپه هاي قتلگاه خويش بوسيدم در خيابان هاي سرد شب جفت ها پيوسته با ترديد يكديگر را ترك ميگويند در خيابان هاي سرد شب جز خداحافظ خداحافظ صدايي نيست...

shitonak
01-13-2008, 09:42 AM
من بهارم تو آن گلي باش كه در بهار مي رويد.
من پاييزم تو آن باراني باش كه در پاييز مي بارد.
من مسافرم تو آن همسفر لحظه هاي تنهاييم باش!!!!!!!!!:172:

Sheyda Vahedi
10-09-2009, 01:40 PM
:04: ..........................