PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بركناري مشايي از طرف رهبري به رييس جمهور ابلاغ شد!

سیب سبز
07-22-2009, 03:44 PM
بركناري مشايي از طرف رهبري به رييس جمهور ابلاغ شد!

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بعدازظهر روز گذشته در گفت وگو با ایسنا اعلام کرد که نظر مقام معظم رهبری مبنی بر کنار گذاشتن رحیم مشایی از سمت های معاونت ریاست جمهور کتبا به رئیس جمهور ابلاغ شده است. ابوترابی فرد با بیان این که حذف رحیم مشایی از سمت های کلیدی و معاونت های رئیس جمهور تصمیم استراتژیک نظام است، تاکید کرد: باید بدون کم ترین درنگ، حکم عزل و یا قبول استعفای مشایی توسط ریاست جمهور اعلام شود. این در حالی است که ظهر روز گذشته سید مجتبی ثمره هاشمی، دستیار ارشد رئیس جمهور در برنامه زنده کنکاش در شبکه جهانی جام جم تصریح کرد: در انتصاب آقای مشایی به معاونت اول رئیس جمهور هیچ تجدیدنظری صورت نخواهد گرفت. علی اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور نیز بعدازظهر روز گذشته در پاسخ به ۲ سوال خراسان درباره استعفای مشایی و همچنین دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی به رئیس جمهور برای عزل مشایی فقط گفت: از هر ۲ مورد بی اطلاعم. جوانفکر در عین حال همچون ثمره هاشمی در گفت وگو با مهر از حضور مشایی در کابینه دهم دفاع و اظهار کرد: انتخاب مشایی منطبق با رویکرد دولت دهم است. افزون بر این، عصر روز گذشته پس از قرار گرفتن خبر اظهارات ابوترابی فرد، ثمره هاشمی و جوانفکر روی خروجی خبرگزاری ها، اسفندیار رحیم مشایی خود در گفت وگویی تفصیلی با ایرنا با دفاع از عملکرد و مواضعش بر این نکته تاکید کرد که خود را در قبال آن چه در مورد وی در ۴ سال گذشته مطرح شده، مقصر نمی داند. رئیس جمهور نیز شب گذشته اعلام کرد مشایی به عنوان معاون اول منصوب شده و به کار خود ادامه خواهد داد.

ابوترابی فرد: حذف مشایی از سمت های کلیدی و معاونت های ریاست جمهوری تصمیم استراتژیک نظام است
ایسنا گزارش داد: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتصاب رحیم مشایی به عنوان معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: حذف رحیم مشایی از سمت های کلیدی و معاونت های رئیس جمهور تصمیم استراتژیک نظام است. نظر مقام معظم رهبری نیز مبنی بر کنار گذاشتن آقای رحیم مشایی از سمت های معاونت ریاست جمهور کتبا به رئیس جمهور ابلاغ شده است.حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد در گفت وگو با این خبرگزاری تاکید کرد: باید بدون کمترین درنگ، حکم عزل و یا قبول استعفای مشایی توسط ریاست جمهور اعلام شود.وی این مسئله را مطالبه جدی رهبر انقلاب و خواست اکثریت قاطع نمایندگان مجلس دانست و تصریح کرد: این خواسته در احترام به نظر رهبر معظم انقلاب و در قدرشناسی از نگاه علما و مراجع تقلید، چند ماه قبل از رئیس جمهور درخواست شد و امروز نیز به طور جدی و موکد در دستور کار نمایندگان مردم در مجلس است.ابوترابی فرد با بیان این که باید در اطاعت از نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، احترام به مراجع عظام و در پاسخ مثبت به نگاه قاطع مجلس شورای اسلامی نسبت به قبول استعفا و یا عزل رحیم مشایی اقدام شود، یادآور شد: باید در یک تعامل منطقی، عقلانی، اخلاقی و قانون مدار همان طور که در بیانات رهبر معظم انقلاب در روز بعثت پیامبر اکرم(ص) تبیین شد، برای انتخاب مدیران ارشد نظام و فراهم آوردن زمینه افزایش کارایی نظام جمهوری اسلامی، تلاش کرد.

توکلی: نظر رهبری در برکناری مشایی روز شنبه ابلاغ شده است
در همین راستا، رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ضمن تایید قطعی بودن نظر رهبر معظم انقلاب دربرکناری مشایی از دولت دهم، تصریح کرد: علاوه بر این، در ابلاغ نظر رهبری بر به کارنگرفتن مشایی در پست ها و معاونت های کلیدی مجموعه کابینه دهم نیز تاکید شده است.به گزارش مهر، احمد توکلی با بیان این که ابلاغ کتبی دستور رهبر معظم انقلاب به احمدی نژاد در روز شنبه برای لغو حکم اسفندیار رحیم مشایی از معاون اولی دولت قطعی است، تصریح کرد: همچنین در حکم معظم له بر این که مشایی در هیچ پست و معاونت کلیدی مهم در مجموعه کابینه دهم به کار گرفته نشود نیز تاکید شده است.نماینده تهران با اشاره به صحبت های اخیر مجتبی هاشمی ثمره و برخی مشاوران احمدی نژاد مبنی بر عدم تجدیدنظر در انتصاب مشایی ، یادآور شد: صحبت های هاشمی ثمره همانند اظهارنظر وی درباره مسئله انفکاک غیرقانونی سازمان حج و زیارت از سازمان اوقاف و الحاق آن به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است که ابتدا تکذیب می کرد ولی بعد از این که ری شهری نماینده مقام معظم رهبری در مورد غیرقانونی بودن این مسئله مصاحبه کرد ، غیرقانونی بودن آن را تایید کرد. وی متذکر شد: به نظر می رسد که هم اکنون شرایطی به وجود آمده است که باید توجه بیشتری به این موضوع می شد.

اظهارات ثمره هاشمی درباره تداوم حضور مشایی در سمت معاونت اول
اما در همین حال، دستیار ارشد رئیس جمهور در برنامه کنکاش در شبکه جهانی جام جم تاکید کرد: در انتصاب آقای مشایی به معاونت اول رئیس جمهور هیچ تجدید نظری صورت نخواهد گرفت.به گزارش ایسنا سیدمجتبی ثمره هاشمی در این برنامه که ظهر روز گذشته به طور زنده پخش شد، در پاسخ به سوال یکی از بینندگان درباره خبر استعفای معاون اول رئیس جمهور این خبر را تکذیب کرد و در پاسخ به این سوال که اعتراضاتی که از سوی اقشار مختلف جامعه به انتصاب برخی افراد از جمله معاون اول رئیس جمهور صورت گرفته از سوی دکتر احمدی نژاد با چه واکنشی مواجه خواهد شد و آیا احتمال تجدیدنظر در این انتصاب وجود دارد گفت: بالاخره این طور نیست که هر دولتی و رئیس جمهوری بخواهد اعضای دولت و معاونان و مشاوران خود راانتخاب کند اعتراضی وجود نداشته باشد. برای همه انتصابات عده ای مخالفند و عده ای موافق. در مجلس هم زمان رای گیری برای اخذ رای اعتماد ممکن است، یک وزیر با مخالفت ۱۰۰نماینده مواجه شود، ولی بالاخره رای اعتماد می گیرد. اما در مورد آقای مشایی وی بیش از هرکسی با رئیس جمهور کارکرده است. همه این تجربیات و تعاملات و شناختی که شخص آقای رئیس جمهور از ایشان داشته اند نشان داد که ایشان می توانند در سمت معاون اول رئیس جمهور موفق تر باشند. بنده خودم فکر می کنم که ایشان در این سمت می توانند موفق تر باشند و کارها را بهتر جمع وجور خواهند کرد. در واقع مسئولیت ایشان پی گیری مصوبات دولت و کمیسیون های حاشیه ای دولت و انجام وظایف رئیس جمهور در غیاب ایشان است؛ بنابراین می توان گفت ایشان تجربه کاری دارند و معتمد مردم ایران هستند. مردم به رئیس جمهور رای داده اند و اعتماد کرده اند و رئیس جمهور هم به آقای مشایی اعتماد دارند. من یک دلیل روشن و قاطع که برخی ارائه بدهند تا امکان انتصاب ایشان به معاون اولی فراهم نشود ندیدم. حال ممکن است برخی بگویند که ایشان در برخی اظهارات خود اشتباه کرده اند خوب هرکسی ممکن است اشتباه کند، ولی این مغایرتی با خط مشی فکری و انقلابی و زهد و پاکی و ساده زیستی ایشان ندارد. با این توضیحات فکر می کنم این قدر مخالفت ها منطبق بر حجت ها و دلایل روشن نیست که موجب تجدیدنظر در انتصاب ایشان شود. وی در مورد صحت و سقم برخی اخبار از جمله اعتراض ۵۰ عضو مجلس خبرگان به این انتصاب ابراز تردید کرد و گفت: در این تصمیم تجدیدنظری صورت نخواهد گرفت.

رسانه ها سخنان مرا تغییر داده اند
دستیار ارشد رئیس‌جمهوردر عین حال در خبری كه ساعت 8:19 روز گذشته انتشار یافت گفت: رسانه‌ها سخنان امروز من با شبكه‌ جهانی جام‌جم درباره معاونت اولی مشایی را تغییر داده‌اند.سیدمجتبی ثمره هاشمی دستیار ارشد رئیس‌‌جمهور در گفت‌وگو با فارس درباره انتشار سخنان امروز خود در برنامه كنكاش شبكه‌ جهانی جام جم مبنی بر این كه در انتصاب مشایی به معاونت اول رئیس‌جمهور تجدیدنظری صورت نخواهد گرفت تاكید كرد: سخنان امروز من در شبكه جهانی جام جم به درستی در برخی از رسانه‌ها انعكاس نیافت. وی افزود: در این گفت‌وگو اشاره كردم كه تاكنون تغییری در این باره صورت نگرفته است و البته این سخن به آن معنا نیست كه در آینده نیزتغییری صورت نمی گیرد

مشایی: خودم را مقصر نمی دانم
افزون بر این، اسفندیار رحیم مشایی عصر روز گذشته در گفت وگویی با ایرنا به انتقادات و شبهاتی که در مورد عملکرد ۴ساله وی در دولت نهم مطرح شده بود، پاسخ داد. به گزارش ایرنا مشایی در بخشی از این گفت وگو در پاسخ به این سوال که این که در ۴سال گذشته یک سری اتفاقات و جنجال ها حول محور شما شکل گرفت نظر شما راجع به خاستگاه این جنجال ها و چگونگی آن چیست و آیا شما خود را در این اتفاقات مقصر می دانید یا نه؟ افزود: البته که من خودم را مقصر نمی دانم و این خیلی روشن است. آقای رئیس جمهور هم بنده را مقصر نمی دانند و اگر مقصر می دانستند با من برخورد می کردند، چون ایشان نشان دادند که اولا شجاعت و جسارت برخورد را خیلی خوب دارند و از هیچ موضوعی هم نمی هراسند، اما انگیزه این ها من فکر می کنم که نیاز به یک تحلیل وسیعی دارد. ببینیم آن هایی که انتقادی داشته اند و یا مواضعی داشته اند، انگیزه شان چه بوده است، تعداد قابل ملاحظه ای از منتقدان بنده، البته این نظر من است و در مواردی که با آقای رئیس جمهور صحبت داشته ام، نظر ایشان هم همین بوده است که خوب اصلا هیچ شناختی از من نداشته اند و ندارند و متاسفانه صرفا تحت تاثیر اخبار دروغ بوده اند. من با آن ها کاری ندارم ولی مقاصد سیاسی برای تخریب دولت و وجهه آقای احمدی نژاد انگیزه اصلی بوده است. اما مسائلی که مطرح شد برای نمونه بخواهم بگویم، مثلا راجع به موضوع اسرائیل، من صحبتم راجع به رژیم صهیونیستی کاملا روشن است، من صدها سخنرانی راجع به رژیم صهیونیستی انجام داده ام و حرف های من در این موضوع کاملا مشخص است و سیاست نظام و دولت هم کاملا مشخص است و شخص آقای دکتر احمدی نژاد که در دنیا به عنوان یک چهره ضد صهیونیزم کاملا شناخته شده هستند، من حرفی که زدم هیچ ربطی به رژیم اسرائیل نداشت. من که راجع به رژیم اشغالگر صهیونیستی حرف نزده بودم، صحبت من راجع به مردم سرزمین های اشغالی و در واقع یک جنگ روانی علیه رژیم اسرائیل بود. یعنی بنده بیانم برای جنگ روانی علیه اسرائیل این بود که این رژیم آن قدر وضعش خراب شده که دیگر پشتیبانی های بین المللی از این رژیم غاصب موضوعیتی ندارد و کشورهای دنیا فهمیده اند که پشتیبانی از این رژیم جز هزینه برای آن ها فایده ندارد و گفتم که آن رژیم در مردمی که در آن سرزمین زندگی می کنند هم دیگر نفوذی ندارد و آن رژیم را قبول ندارند نه این که حالا مثلا ما با مردم آن جا پسرخاله شدیم و دوست شدیم. من همان موقع هم در ۵صفحه برای کمیسیون فرهنگی مجلس و رئیس کمیسیون جناب آقای حداد عادل نوشتم و بعد هم در کمیسیون توضیح دادم که مواضع ما در قبال رژیم صهیونیستی مواضع کاملا مشخصی است، حرفی که باعث شد که تبلیغات وسیعی علیه من راه افتاد درست در زمانی زده شد که من ۲ روز قبلش در سخنرانی که در رسانه ها انعکاس داده شد گفته بودم رژیم صهیونیستی یک رژیم مرده است و فقط دفن و تشییع جنازه اش انجام نشده است. ولی یک تبلیغات بسیار وسیعی راه افتاد که مواضع جمهوری اسلامی در قبال رژیم اشغالگر قدس مخدوش شده است! که اصلا این طور نبود و مواضع نظام مواضع کاملا مشخصی است و من هدفم جنگ روانی علیه رژیم صهیونیستی بود. وی در پاسخ به این سوال که چه برنامه ای برای سمت معاونت اولی در دوره دوم دولت دکتر احمدی نژاد دارید گفت: معاون اول مسئول هماهنگ کننده است، امور کشور و دولت را مدیریت می کند تا تصمیم سازی های بسترش فراهم شود، تصمیم را معاون اول نمی گیرد تصمیم را دولت می گیرد و دولت هم به هر حال مجموعه ای از افراد صاحب نظر در موارد مختلف هستند.چیزی که ما در این دوره نیاز داریم و شاید بیشتر مورد توجه آقای دکتر احمدی نژاد است و این تغییر را انجام دادند شاید بیشتر نظرشان این بود که اساسا تغییر یک فضای جدیدی است برای تحرک بیشتر و برای سرعت دادن بیشتر.یک نگاه دیگری را آقای دکتر احمدی نژاد تعقیب می کنند و دستور دادند بنده این موضوع را تعقیب کنم و آن این که ما بتوانیم دولت را بیش از گذشته پرتحرک تر بکنیم، منسجم تر بکنیم و تصمیمات کلان و اساسی که در وزارت خانه ها هست را با نگاه فراگیر دولت دنبال بکنیم.

احمدی نژاد: مشایی به فعالیت خود در معاونت اولی ادامه می دهد
در عین حال در آخرین ساعات چاپ این گزارش احمدی نژاد با تاکید دوباره بر حضور رحیم مشایی در کابینه دهم، هرگونه شایعه درباره استعفای وی از سمت معاون اولی رئیس جمهور را تکذیب کرد. به گزارش شبکه خبر، دکتر احمدی نژاد، رئیس جمهور، در گفت وگو با این شبکه خبر و واحد مرکزی خبر گفت: آقای مشایی از یاران و دلسوزان نظام و انقلاب است و حضور ایشان به عنوان معاون اول رئیس جمهور می تواند منشاء خدمات بسیاری باشد. رئیس جمهور با اشاره به این که مخالفان حضور آقای رحیم مشایی به عنوان معاون اول رئیس جمهور دو دسته هستند، گفت: دسته نخست کسانی هستند که همواره با همه اقدامات و فعالیت های دولت مخالفند، ولی دسته دوم کسانی هستند که از روی دلسوزی و شاید برداشت اشتباهی از آقای رحیم مشایی دارند. محمود احمدی نژاد، ابراز امیدواری کرد: به یاری خدا با شناخت بیشتر از شخصیت و فعالیت های آقای رحیم مشایی دسته دوم به برداشت صحیحی می رسند.همچنین به گزارش مهر به نقل از سایت اطلاع رسانی دولت احمدی نژاد همچنین با اشاره به حوزه عملکرد معاون اول رئیس جمهور گفت: طبق قانون معاون اول رئیس جمهور در دو عرصه اختیار عمل دارد؛ یکی در جاهایی که رئیس جمهور انجام کارها و پیگیری امور از جمله اداره جلسات دولت و پیگیری مصوبات دولت را به معاون اول ارجاع می دهد و دیگر در جایی که رئیس جمهور قادر به انجام وظایف خود نیست و معاون اول رئیس جمهور اداره امور را به عهده می گیرد. رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در شرایطی که رئیس جمهور قادر به انجام وظایف نباشد با تایید رهبری شورایی از سران قوا و معاون اول رییس جمهور موظف می شوند ظرف 50 روز انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کنند. دکتر احمدی نژاد همچنین با بیان این که گمانه زنی ها درباره انتخاب اعضای کابینه همچنان ادامه دارد، گفت: در مدت باقی مانده و قانونی، اسامی وزیران کابینه اعلام می شود. رئیس جمهور تصریح کرد: تاکنون هیچ فرد خاصی به عنوان وزیر معرفی نشده و شایعات کنونی تنها گمانه زنی و حدس است. وی یادآور شد، انتصابات اخیر به عنوان تغییرات دولت نهم بوده است و کابینه دهم ریاست جمهوری محسوب نمی شود.

Khatereh
07-22-2009, 04:11 PM
بابا این بنده خدا یه روزی یه شکری میل فرمودند دیگه اینقدر تکفیرش نکنید