به نظر شما علل خیانت مردان متاهل به زنانشان چیست؟
طرح موضوع و پاسخ توسط کاربران مجازی
به نظر شما علل خیانت مردان متاهل به زنانشان چیست؟
تاریخ ایجاد سوال : 15 /2/90(14:13)تاریخ بسته شدن سوال : 15/3/90
بازدید :1646
بهترین جواب توسط رای کاربران انتخاب شده است.
نام : پری ...امتیاز : 110درصد بهترین پاسخ : 50%
من مشاور خانواده هستم خوشحال میشم جواب سوال شما را بدهم ولی از دیدگاه یک مشاوره
1- درک نکردن همدیگر
2- بی میلی زن نسبت به مردش
3- استرس و نگرانی و بیماری زن
4- اگر عشق یک عشق واقعی نباشد
5- کم سن و سال بودن زن
6- و بعضی مواقع پر توقعی مردان و خیلی معذرت میخواهم سوء تفاهم پیش نیاید بد ذات بودن مردان و طمع زیادی مردان
انشاء الله که توانسته باشم جواب سوال شما را داده باشم ممنون از سوال شما .53%دیگر پاسخ ها12
نام : kamyab56 keyvanامتیاز : 106درصد بهترین پاسخ : 0%
1. عدم ارضای روحی جنسی و جسمی و مهم تر از همه بی ایمانیه دوطرف.21%
نام : DONYA SKY امتیاز : 100درصد بهترین پاسخ : 4%
2. متاهلی که خیانت کنه مرد نیست... (مگر اینکه رضایت جنسی نداشته باشه که در اون صورت باید از قید زندگی قبلی در بیاد و اگه در غیر اینصورت خیانت کنه همون که اول گفتم مرد نیست).4%
نام : سعید جعفری امتیاز : 100درصد بهترین پاسخ : 0%
3. salam
avalin dalil ra bayad az rabete va doste byne anhe jostojo kard
bayad did ke aya ezdevaj anha ba eshgho va khaste khodeshon bode y bel ejbar
bayad did ke aya on za neyazhaye rohe va jesmi mard az ghabile:
khone dare ehtaram joloe degaran arayesh taze poshesh erza kardane meyle jense va masaele zanashoe ro bartaraf mikone yana
chon az dalayele asli kheyanate mardha ahmayet nadadn zan be mard va erza nakrdan az lahaze rohe ve jesmi hastesh
نام : حمید جینگلبرت امتیاز : 100درصد بهترین پاسخ : 0%
4. خب همون علتی که زنزان متاهل به مرداشون خیانت میکنن اونام همین پاینن دوستان اشاره کردن بشون...
من میگم عدم شناخت درست در ازدواج همه اینارو پیش میاره.4%
نام : شهرام زندگانی امتیاز : 101درصد بهترین پاسخ : 0%
5. انشالله که باعث سوئ تفاهم نباشد
به نظر بنده در اکثر موارد بولهوسی مردها و سرد مزاجی زن ها و عدم وجود علاقه متقابل و احساس تاهل و تعهد منجر به خیانت مردها به حریم شریف خانواده میشود .2%
نام : ققنوس رهایی امتیاز : 411درصد بهترین پاسخ : 14%
6. اولینش پست بودن مرد و عدم احساس تعهد نسبت به خانواده دلیل دوم هم ناتوانی زن در جمع کردن همسر و خانواده و کلا زندگی وقتی مردی مرد زندگی و زنی زن زندگی نباشه این اتفاق میافته تو این شرایط ادم باید خودشو جای طرف مقابل بذاره و از خودش بپرسه اگر زنم به من خیانت می کرد اون وقت من چه احساسی می کردم و عکس العملم چی بود آیا واقعا به اون همه دردسر بعدیش و بی ابروییش می ارزه؟.2%
نام : ص ض امتیاز : 91درصد بهترین پاسخ : 0%
7. خیانت مرد به زن هم می تونه تقصیر زن باشه به خاطر اینکه توی خلوته خودشون نتونسته مرد رو به خودش و ابسته کنه وهم می تونه به خاطره عدم بلوغ فکری و بی مسئولیتی مرد باشه چون تمام زندگی نفسیات و ارضای نفس نیست این مسائل تا یک سنی برای هر کسی مهمه ولی بعد از اون اخلاق و علاقه است که موندگاره. مردی که به همسرش خیانت می کنه یعنی علاقه ای به اون نداره پس چرا اون زن رو برای ازدواج انتخاب کرده.
نام : ناصر رضاامتیاز : 100درصد بهترین پاسخ : 0%
8. هوس بیش از حد یک مرد.2%
نام : ی ا س ی امتیاز : 102درصد بهترین پاسخ : 0%
9. bazi az dokhtaraye javune mojarad
نام : احمد ف امتیاز : 90درصد بهترین پاسخ : 0%
10. سلام
جالبه تمام کسانی که به نوعی حکم به بد بودن مرد دادن سنشون سی ساله و احتمالا" مجرد !!!
اگر منظورتون از خیانت ، سکس مرد با کس دیگه ایه هزار دلیل داره و به هزار دلیل دیگه شاید اون مرد نمیتونه از زنش جدا بشه که در اون صورت اصلا" اسمش خیانت نیست .
مثال : یه اقای 36 ساله با دو تا بچه بزرگ و خانمش به هر دلیلی سوخته به نظر شما این مرد باید زنش را طلاق بده این مردانگی است خوب اگر طلاق نده نیازهای طبیعیش را چطوری برطرف کنه ؟ این فقط یه مثاله و هزار دلیل مثل این وجو داره پی خواهشا" حکم قطعی ندید به نظرم پاسخ شماره 2 پاسخ نسبتا" کاملی است ..0%
نام : جوجه خروسامتیاز : 88درصد بهترین پاسخ : 0%جوجه خروس
11. هیچکس در صورت تامین بودن به فرد دیگری فکر نمی کند.2%
نام : محمد رضا امتیاز : 71درصد بهترین پاسخ : 0%
12. سلام. فقط می تونم بگم لذت نبردن از زندگی همدیگر و دوست نشدن در زندگی با هم . می دونی مردا و رنا باید به دنبال راههایی برن که همسرشون هم از اونا لذت ببره و هم خودش لذت رو برده باشه . این تنها در روابط جنسی نیست بلکه در تمام روابط احساسی هم صادق هست . عدم شناخت از لذایذ یکدیگر یکی از مهمترین علت های خیانت مردان و زنان به همسراشون هست . این تنها روی مردا باز نمی شه ..0%
نام : ...امتیاز : 101درصد بهترین پاسخ : 0% ...
13. بنظر من بعضی آقایون از قبل ازدواج روابط جنسی با افراد متفاوت داشتند...تنوع طلب شدند
و نمی توانند به یک نفر رضایت بدهند
نام : الهام سرابی امتیاز : 100درصد بهترین پاسخ
14. با سلام در این مو رد می توان از عقده درونی یك فرد قلمداد كرد كه از دوران نوجوانی بجا مانده و طرف نتوانسته خواسته درونی اش را ارضا نماید با كوچكترین محبت از جنس مخالف بسوی آن گرایش پیداكرده و این موضوع باعث خیانت به زندگی و آلوده شدن به گناه خواهد بود..
نام : نازیلا اامتیاز : 120درصد بهترین پاسخ : 20%
15. موضوع خیلی ساده نیست. جواب می تونه از یك تنوع طلبی ساده تا مسائل پیچیده درونی متفاوت باشه. ولی آنچه كه مسلم است اینه كه رفتار جنسی مثل هر رفتار دیگه (اجتماعی، خانوادگی و ...) نیاز به تربیت و آموزش داره. و از آنجاییكه مسائل جنسی در جامعه و فرهنگ ما تقبیح شده مسائل و مشكلات ناشی از فقر فرهنگی و آموزشی در این زمینه به قوت خودش باقیه. گاهی خیانت به سادگی از شیطنت كودك درون میاد، كودكی كه به خاطر سختگیریهای والدینش در دوران كودكی ، كلك زدن و انجام كاری كه والدین نفهمند به اون لذت و رضایت داده و برای آرامش خودش این كارو میكنه. موضوع ساده است ولی چون مشكل دوران كودكی شخص حل نشده در سطح ناخودآگاه به این كار ادامه میده.و امثال این بسیار زیاد می توان نام برد. تعریف اصول اخلاقی از نوع واقعی برای خودمان می تونه این مسائل رو تو جامعه كاهش بده. ما به این كار لقب بد می دهیم ولی چند درصدمان، خودمان به درستی عمل می كنیم؟
نام : سارا مهرامتیاز : 139درصد بهترین پاسخ : 10%
16. دلیل عدم وجود عشق کامل در زندگی زناشویی است.
ازدواج مناسب سرشار از عشق کامل است و عشق کامل مثلثی است که سه وجه دارد : احساس، صمیمیت و تعهد.
عشق با احساس آغاز می شود (به دل نشستن) اما در مرحله بعد نیاز به صمیمیت دارد. صمیمیت یک مهارت است که باید آموخته شود (به واسطه گفتگو با یکدیگر درخصوص ناگفته های خود). و سپس تعهد که لازمه دوام عشق است. تعهد الزام و پایبندی قلبی و عملی به یکدیگر است.
و اگر یکی از این سه نباشد، هرگز مثلث عشق تکمیل نمی گردد.
نام : زهرا پارسیامتیاز : 328درصد بهترین پاسخ : 14%
17. یکی از دلیلای مهمش خود خانوم ها هستند.
یکی به خاطر اینکه خانومای ایرانی بعد ازدواج دیگه به فکر دلبری نیستند، دنبال این نیستن که شوهراشون رو جذب کنند. و یکی هم به خاطر حضور بیش از حد خانوم ها با وضع نامناسب تو اجتماعه، که کارشون رو خیلی خوب بلدن. مردا هم که ماشاالله اختیارشون دست خودشون نیست، دیگه معلومه چی میشه دیگه!!.2%
نام : فاطمه آریائیامتیاز : 100درصد بهترین پاسخ : 0%
18.من در زمینه خانواده كار میكنم و دلایل زیر رو مهم میدونم :
1- عدم پایبندی به اصول اخلاقی
2- عدم درك متقابل زن و شوهر
3- عدم آشنایی زنان با خود آرایی ، نظافت ، توجه به همسر
4-نداشتن وقت كافی زن و شوهر برای یكدیگر
5- عدم ابراز محبت های مكرر و نداشتن شیوه های مناسب جهت ابراز محبت
6- خانم ها در بدو ورود همسرانشان به خانه به جای استقبال از او با كلمات زیبا و دادن ارامش در همان ابتدا از درگیریهایی كه در طی روز با آن مواجهه بودن شكایت می نمایند ..2%
نام : آهو راضیامتیاز : 100درصد بهترین پاسخ : 0%
19. به نظر من اگر مرد از طرف همسرش بی محبتی ببینه و زن نتواند نیاز روحی وجسمی همسرش را تامین کند مرد به طرف خیانت میره ولی مرد اگر واقعا مرد باشه نباید نامردی در حق همسرش کنه میتواند با راهنمایی همسرش مشکل را حل کند.0%
نام : یوسف کریمی امتیاز : 102درصد بهترین پاسخ : 0%
20. بستگی داره
عقده جنسی و روحی روانی قبل از ازدواج
عدم رضایت از همسر
.0%12
21- خیانت دو گونه است
جنسی (جسمی)
روحی (فکری)
چت کردن خیانت روحی و فکری است
( ببین دوست داری همسرت هم همین کار را در موردت بکنه؟.... یعنی اینکه بجای اینکه باتو حرف بزنه و دردودل کنه بره با یک آدم غریبه و غیر همجنس اینکار را بکنه؟).14%
نام : ترنم بارونیامتیاز : 122درصد بهترین پاسخ : 4%
22-بستگى به نوع چت كردن داره
از نظر من اگر كاملا دوستانِ و بدونِ هیچ هدف یا منظورى باشه خیانت حساب نمیشه ولى غیر این باشه چرا هست
به نظرِ من باید به دلت رجوع كنى ببینى اون چى میگه
.14%
نام : جعفر انوریامتیاز : 96درصد بهترین پاسخ : 0%
23-ولی مونده به حرف هایی که با هم میزنید درباره زندگی روزمره یا کار هایی که موجب تحریک هر دو طرف نشود
یا به زندگی همدیگر لطمه ای وارد نکند..0%
bigan1356نام : بیژن صابریامتیاز : 100درصد بهترین پاسخ : 0%
24
-نام : علی مامتیاز : 5556درصد بهترین پاسخ : 14%
25-اگر نظر همسرت در مورد کلمه «خیانت» مهمه که باید از اون بپرسی
اگرم نظر خدا در مورد «خیانت» برات مهمه که میتونی از مجتهدت در مورد مرز صحبت حلال و حرام با نامحرم بپرسی..0%
نام : آرزو رامتیاز : 218درصد بهترین پاسخ : 13%
26- از نظر قانونی نه
از نظر شرعی بله
از نظر عرفی ، به خانواده بستگی دارد .
از نظر شخصی ، بهتر است از همسرانشان بپرسند . .14%
نام : سیروس فیضی امتیاز : 1645درصد بهترین پاسخ : 18%
27-ببین چت چند مدل
1-چت میکنی تا کاری انجام بدی (مشکلی داری حل کنی )
2- چت میکنی برای وقت تلف کردن
3-بعضی ها چت میکنن تا با کسی دوست بشن که خودش چند جور
الف- دوست بشن وقت بگذرونند که اگه با جنس مخالف باشه و حرف های نا مشروع بزنند که گناه ولی نه حرف در مورد چیز دیگری باشه که معمولا الانه کم پیش میاد مشکلی نداره
ب-موضوع شما که که اگه حرف نامشروع وقرار بگزارند وکارهای دیگر که اخر گناه و حرام است
ج-ولی نه مثلا با هم چت میکنن کهمشکلاشونو رفع کنند و وقت بگذرونند و مثلا از شهرهای هم بگنندو... که از طرف شوهر ان طرف هم مشکلی پیش نیایید و راضی باشه قبوله
ولی اگه نه که ان زن بیشتر گناه میکند چون بدون رضایت شوهر امده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)